Kreativa logotyper

Idag vill alla synas och höras, alla skriker ut sitt budskap på Internet och i andra medier för att överrösta sina konkurrenter. Ofta utan närmare tanke på att forma sitt budskap på ett snyggt och framförallt passande sätt, vilket inte ger någon nämnvärd effekt.

Med andra ord så är det väldigt viktigt att lägga ner tanke och möda i sina budskap i all typ av media. Denna artikel visar ett gäng riktigt bra logotyper. Det som är gemensamt med dem är att de inte bara är snygga utan även har väldigt mycket tanke i sig.

5Locks

Logotyp för företaget 5Locks (Five Locks). Från början ser man bara texten LOCKS, men tittar man noga så ser man att tomrummet i den andra bokstaven i loggan O bildar ett nyckelhål vilket ju passar företaget i fråga. Tittar man ännu lite nogrannare så ser man att de två första bokstäverna LO tillsammans bildar en liggande 5:a (företaget ju 5Locks).

Nedan kan ni se några till exempel på kreativa logotyper. Ta tid på er och kika nogrannt på varje exempel.

xmas

wave

seven_sparrows

monkey

loop

look

hero

foot

crown

code_fish

barcode

Ant