Webbhotell

Låt oss sköta den biten åt er. Flera av mina kunder har valt att låta mig agera webbhotell åt dem. Det finns nämligen två saker en hemsida behöver. Det första är en adress, det vanligaste som svenskt företag är att välja en .se-domän. Det andra som behövs är en server att placera sin hemsida på, ett s.k. webbhotell.

Priset startar på endast 99 kr i månaden och då placerar jag er hemsida i en lösning som är en molnbaserad tjänst som är byggd från grunden i Amazons servermiljö. Detta innebär större kapacitet och datorkraft än du hittar hos vanliga webbhotellsleverantörer samt god stabilitet och driftsäkerhet även för välbesökta hemsidor. Fördelen med att ha er hemsida hos mig är att ni alltid vet vart ni ska vända er om ett problem eller önskemål skulle uppstå.

Jag hjälper även mina kunder med att registrera domän åt deras nya hemsida. Oavsett om det rör sig om .se, .com, .nu eller någon annan form av toppdomän.

Det finns givetvis mängder av andra webbhotell som håller hög kvalité.

Jag kan hjälpa er med de flesta profilprodukter ni behöver. Det behöver med andra ord inte bara vara digala varor ni lämnar över till mig. Vill ni ha nya skyltar eller visitkort t ex så är det bara att säga till.

Vill ni ha hjälp med sökmotoroptimering så kontakta mig för mer information. Jag kan hjälpa er att ligga högt upp på en sökfras som t ex ”hyra turnébuss”.

När det gäller e-handel så kan jag hjälpa er långt. Oavsett om ni säljer vindrutetorkare eller driver ett stenugnsbageri och vill börja sälja online så gör ni bäst i att kontakta mig.