Saker som gör Viktor trött. Del 3

 

Hotell och trådlösa nätverk

Seriöst. Betalar du över tusen kronor för att få sova en natt ska du inte behöva betala extra för att kunna surfa också. Det uppfattas helt enkelt som snålt. Ett annat problem som nästan är mer irriterande är när det finns wifi men du kan inte använda det för att signalen inte orkar fram till just ditt rum.

 

Köpa saker i onödan

Trodde min telefon hade gått sönder. Var helt säker på det så jag går och köper en ny något enklare men ändå ganska dyr telefon eftersom jag behöver den. När jag kommer hem så testar jag den gamla och inser att den fungerar. Kollar på kvittot där det står ”inget öppet köp eftersom det är specialpris” eller något liknande.

 

Att skada sig

Lyckades bränna underarmen i en badtunna vilket gav ett par ganska stora cirklar. En av dem är ganska öppet. Trött blir jag av att lägga om och skölja rent det för att slippa en infektion. Ännu tröttare blir jag när jag tänker på det ärr som kommer finnas där för resten av livet. Börjar känna mig som en gammal slagpåse med alla små ärr och revor på kroppen.

 

Lagerhållning

Om du driver en butik måste du ju ha saker på lager. Det är ju hela poängen med en butik. Tänk er att gå in på Ica och behöva fråga ”Hej har ni mjölk inne idag?” – ”Nej men om du lägger en beställning så kan vi ta hem ett paket på 2-3 dagar.” Vad hindrar mig från att lägga en beställning hos en online-butik och få grejerna dagen efter? Nu har Digital in, Siba och Expert gått miste om mig som kund för att de inte har grejer i butik.