iGrill

Jag fick hem en iGrill i veckan. Ska inte skriva något längre inlägg eftersom jag skrev en artikel om den på alltommac istället. Vill du köpa en egen iGrill så finns den nu på CoolStuff.

igrill

7 thoughts on “iGrill”
  1. Så det är en helt ny pryl? Man kopplar alltså inte in sladden till grilltermometern direkt i sin Iphone. Låter som man får betala mycket för i-prefixet jämfört med en grilltermometer på en stormarknad.

  2. Visst är det så. Jag såg att det finns en stektermometer för 35 kr på clas ohlson så att köpa en sån här är lite tokigt som sagt.

    Men jo, mycket av priset handlar ju om att den kopplas till apples produkter. Apple-skatten är inget påhitt, allt kostar lite mer om prylarna är vita och har ett i framför namnet.

  3. Grattis på födelsedagen så här ett par dagar försent, hoppas att den kommer till användnig även om det är en ”sjuk pryl” 🙂
    //Pappa

  4. Så har pappas (eller Martines) Mac Book Air landat – väntar bara på Ipadén som kommer om ett par veckor 🙂

  5. Alltså, den GÅR att använda fristående men poängen är att den pratar Bluetooth med iPhone/iPad:en så man kan ligga på behagligt avstånd från grillen och ändå ha full koll.

Leave a Comment