Februari = Körkort

Idag är det den första februari 2011, jag är 27 år gammal och saknar körkort. Anledningarna till det är många, ibland har det handlat om dålig ekonomi, ibland har det varit mycket annat och ibland har det handlat om ren lathet. En annan anledning är att jag har bott väldigt centralt sedan jag var 16 och inte riktigt känt att det för mig varit en större nackdel att inte ha det. Men nu ska det bli ändring på det. Kommer i två veckor att ta körlektioner under arbetsdagarna och i mitten av månaden räknar jag med att göra både teorin och uppkörningen som redan är inbokade. Jag kör bil helt okej och har någorlunda koll på teorin så det här ska nog inte bli några problem. Önska mig lycka till så återkommer jag när jag har kortet i plånboken.

Uppdatering: Klarade uppkörningen den 22 februari. Dock på andra försöker. Första gången prata de om någon heldragen linje eller nåt =) Teorin gick även den bra, fick 62/65.