Smush.it sparar dig tid

Smush.it är en tjänst från Yahoo som låter dig ta bort onödig information från dina bilder utan att försämra själva kvalitén på dem. Att göra sina bilder så små som möjligt för publicering på Internet är viktigt, inte minst för att minska laddningstiden för besökarna. Det finns givetvis mängder av sätt du kan förminska dina bilder på, men jag lovar att inget är lika smidigt som Smush.it.

Har du inte tidigare testat tjänsten så gör det nu. För mig har det inneburit att jag sparar mycket tid istället för att slänga in bilderna i någon bildredigeringsprogram och fiffla där. Använder dina sajter WordPress så bör du kolla in ett plugin som låter dig optimera bilderna mot Smush.it direkt via din kontrollpanel.

2 thoughts on “Smush.it sparar dig tid”
    1. Har använt smush.it tidigare via webbgränssnittet men denna plugin gör att jag inte ens behöver tänka på det längre, den fixar det per automatik.

Leave a Comment