Ett år senare

Klyschigt nog tänkte jag nu skriva ett inlägg där jag beklagar mig över att ”bloggen inte får så mycket tid” och att ”det är mycket nu”. Och så får det bli helt enkelt.

Hade satt upp som regel att göra minst ett inlägg i månaden men jag vet inte vad som hände riktigt. Livet antar jag.

Företaget rullar på som det ska och jag har även skaffat en ny lägenhet tillsammans med min flickvän. Något av en ny hobby har dykt upp också. Även om jag alltid har tyckt om bra och snygg design så har jag inte köpt så mycket. Först och främst har det handlat om ekonomin men eftersom företaget spinner på bra så har jag unnat mig en del design i och med den nya lägenheten. Något som är extra roligt tycker jag är lampor. Det finns riktigt snygga men de kostar, de kostar mycket. Fick tag i en Norm-69-lampa storlek X-Large till ett bra pris. Den hänger nu ovanför soffbordet i vardagsrummet. Varför lampan heter 69 blev jag varse om ganska snabbt dock. Den består nämligen av 69 delar som alla ska sättas ihop utan några skruvar eller liknande. Tog mig några timmar men den blev ju snygg när den väl kom upp. Ovanför köksbordet fick det bli en gul Kartell-lampa. Den gula plastskärmen ger ett väldigt trevligt ljus även om det är ett helsike att hitta gamla hederliga halogenlampor i butikerna nu för tiden.

Nu ska jag jobba vidare lite här så jag har råd att köpa mig lampan Mañana från Design House Stockholm som skulle göra sig väldigt bra lutandes mot en vägg här i lägenheten.