Diablo 3

Diablo 3 är spelet jag väntat på i många många år nu. Och härligt nog verkar spelet komma allt närmare en release. Betan är i full gång men tyvärr har jag inte fått någon inbjudan. Jag fick en inbjudan till Starcraft 2-betan men det var inget spel jag var speciellt sugen på så jag spelade ett par matcher och lämnade ifrån mig kontot till en polare. Men men, sitter här och håller tummarna för att de ska skicka mig en invite.

Allt började med första Diablo-spelet som jag brukade spela med någon polare till och från. När vi lanade försökte jag övertala de andra att det var det vi skulle spela men det brukade sluta med att vi körde Quake istället.

Sen kom tvåan och jag spelade mycket. Jag menar verkligen mycket. Ett tag hade jag sex parallella konton som kördes av botar under nätterna. Det är förmodligen i en sådan situation som man inser att man gått för långt =)

Sitter med domänen Diablo3.se som jag inte bestämt mig än om jag ska göra något med. Just nu ligger där bara en bild samt en gilla-knapp till Facebook där jag har gjort en grupp som har drygt 75 likes vid skrivande stund. Även om domänen är bra så känns den inte helt klockren så jag vet helt ärligt inte om jag kommer göra något med den utan istället bara skaffa spelet och lira.

Aja Blizzard har gått ut med att de inte kommer att släppa spelet i år som de först hade siktat in sig på men med tanke på att betan redan är i full gång så skulle jag gissa att vi inte behöver vänta allt för långt in i 2012 innan spelet står på hyllorna.