Nu är 2010 snart över

Jag minns att jag under flera tillfällen under 90-talet fick höra på nyheterna och i skolan att saker och ting skulle stå färdigt till år 2010. Det kunde handla om allt från någon sorts snabbtåg, till nytt sjukhus och någon motorväg osv. Minns att jag tyckte det kändes så avlägset. Men nu är året över och det känns inte som året då allt hände. Vad som har hänt är att jag har blivit ännu äldre och Internet har blivit på tapeten igen efter att bubblan sprack där runt millennieskiftet.

För mig personligen har året handlat om ett första år som egenföretagare. Tänker inte blajja på om hur det har varit. Det har fungerat bra kort och gott. Något som är nytt är dock att jag nu för tiden måste tänka på när jag köper saker om det är till mig eller firman. Dator, mobil och en massa papper och frimärken har det blivit. Idag inhandlades även en systemkamera. Dessa saker känns helt rätt för min lilla webbyrå. Just nu suktar jag efter en vettig tv också, sitter fortfarande med en 32” tjock-tv. Visserligen en Sony med trinitron-rör så det är inget skräp, men det känns som läge för en platt-tv. Kommer dock att köpas privat eftersom jag för tillfället har kontoret hemma och jag inte kan rättfärdiga tv-tittande på arbetstid precis =)

Idag köpte jag som sagt en systemkamera. Har länge funderat på en D90 men när jag i höstas fick se Sonys Nex-5 så bestämde jag mig för att inhandla den istället. Och idag slog jag till på El-Gigantens mellandagsrea. Priset var nedsatt med 2000 kr och jag valde även att ta skyltexemplaret vilket gjorde att jag fick ytterligare 500 i rabatt. Riktigt najs att få tag på den till det låga priset eftersom jag först var inställd på att faktiskt köpa den för fullpris.

Det här är mitt nyårsinlägg. Jag gillar att läsa andras inlägg om planer och löften inför 2011 men jag tänker inte avge några själv. Har visserligen lite planer men tänker inte lämna löften. Jag är dålig på att hålla dem och blir bara besviken när jag inser att jag inte har följt min plan. Men jag kommer köra på, förhoppningsvis med gasen i botten.

Gott Nytt År alla lirare och fans!