iPhone spel jag spelar för mycket

En smartphone kan användas till mycket. Du kan hålla koll på statistiken, styra dina servrar, upprätta mailkonversationer och ringa viktiga personer. Fast vi vet alla att det i slutändan är spel som äter upp mest av ens tid.

Nu under halloween och jul har jag passat på att ladda ner alldeles för många spel till nersatta priset, de flesta helt gratis faktiskt. Sajten appshopper.com låter en hålla koll på vilka appar som droppar i pris. De har även en egen app som jag själv använder mig av för att slippa betala överpris.

Här under kommer en Topp5-lista på de spel som jag spelar mest. Vissa av dem har jag som sagt skaffat till väldigt rabatterade priser så om de är värda att köpa till fullpris tänker jag inte svara på.

 

Bejeweled 2

Vilket spel! Enkelt, snyggt och tidsdödande. Det perfekta med det här spelet är att det fungerar så otroligt bra att styra med fingret. Dålig kontroll kan helt klart döda ett spel men detta är som gjort för att spelas på den lilla skärmen.

Angry Birds

Hypade och överskattade spel finns det gott om. Detta spel lever dock upp till hypen, det är nämligen precis så roligt som folk säger att det är. De hånflinande grisarna hindrar dig från att sluta spela. Ett spel som alla iPhone-ägare borde ha, både originalversionen och holiday-versionen.

Monopoly

Det klassiska spelet Monopol fungerar riktigt bra. Precis som brädspelet handlar det om ett ordentligt tidsfördriv. Tyvärr lär du dig strategier ganska fort för att vinna över den något förvirrade AI:n som förmodligen agerar på det direkta värdet av en gata. Att spela mot tre andra datorer kan vara direkt frustrerande då de byter gator med varandra bortom all logik. Jag ska dock se om jag hittar någon polare att spela mot över nätverk (samtidigt kanske det är bättre att köra brädspelet då?) =)

 

Veggie Samurai

Dra med fingret för att styra ditt svärd som ska skära och hacka grönsaker. Enkelt spel som flyter bra. Det här är dock en ren kopia av Fruit Ninja har jag förstått, jag har dock valt att inte installera just det spelet så jag vet inte om det är bättre eller inte.

Ace Police Training

Öva prickskytte genom att styra ditt vapen med själva mobilen. Ett spel som fungerar bra och är ganska roligt. Problemet är dock att det är ganska kort. Efter att du har klarat det tar det ett tag innan du startar det igen. Men om du får tag i det gratis är det värt att plocka ner.