Filmer i höst

filmer i höst

Snart har filmen Wall Street 2 premiär. Med tanke på hur bra jag tycker ettan är så har jag höga förväntningar på denna. Tror den kan vara riktigt bra om de lyckas visa en bra kontrast från 80-talets högkonjunktur och nutiden skitekonomi. Såg även att The Social Network börjar närma sig en release. En film som tydligen ska handla om Facebook. Jag gillar filmer som tittar på något stort som nästan inte är greppbart samtidigt som jag gillar stora dokumentärer. En av mina favoritfilmer genom tiderna är helt klart The Insider som handlar om cigarettindustrin.

Det här är två filmer jag kommer se nu i höst och som jag samtidigt har ganska höga förväntningar på. Det är dumt att ha det men samtidigt oundvikligt. Kommer förmodligen se de flesta filmerna som kommer under hösten men det finns inte många jag ser fram emot.