Digsby is the shit

Har faktiskt avinstallerat MSN från datorn nu efter att jag fick tipset om att testa Digsby istället. Digsby är en multiklient som hanterar msn, yahoo, aim, google talk, facebook chat, myspace im, jabber och även icq! Har tidigare testat multiklienter men de har känts stela och hemmasnickrade. Men här känt det rent, snyggt och snabbt.

Utöver chatt-funktionerna för IM så skapas det även små ikoner i windows-listen för bl.a. Facebook och Twitter som gör att du slipper besöka sidorna för att se vad som sker där. Även mejl-ikoner som ploppar till när ett nytt mejl har inkommit. Eftersom jag kör med två gmail-konton så känns denna lösning som en gåva från ovan då jag nu slipper växla mellan mejl-kontona för att kolla efter nya mejl. Kolla in deras reklamfilm här och testa sedan programmet själv.