Lite då och då kommer det nya uppdateringar till WordPress. Vissa är viktigare än andra men det är alltid bra att vara up-to-date. Även till plug-ins brukar uppdateringarna komma titt som tätt. Är ni som mig sitter ni säkert på flertalet hemsidor som bygger på just WordPress. Ett sätt att hålla alla uppdaterade är givetvis att köra med en installation av multi-site med domain mapping. Men i mitt fall är sidorna på olika hotell och jag har även flertalet kunder som jag kör WordPress där ansvaret ligger på mig att hålla de uppdaterade.

I vilket fall som helst var tanken med det här inlägget att tipsa om ett script jag hittade som låter dig sätta upp en sida där du ser statusen på dina WordPress-sidor. Scriptet heter WordPress Status Dashboard och kostar 20 dollar (cirka 140 kr). Helt klart värt att skaffa om man sitter med flera installationer, översikten ger en ökad trygghetskänsla.

Uppdatering: För er som aldrig köpte detta underbara script kan jag nu informera att det har gått från att ha varit ett betal-plugin till att släppas som open source och finns att ladda ner här.

Publicerat av Viktor Berthilson

.

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Bra tips som jag hade haft stor nytta av om fler av mina sajter varit byggda på WP. Nu har jag bara 4-5 WP-sajter så det är inte så svårt att hålla reda på dem manuellt.

Lämna en kommentar