Vinn en invite till Voddler!


Den 8 mars öppnar Voddler upp sin tjänst igen. Har precis lottat ut fem invites på Fjortis.se men har inte kunnat skicka ut de ännu eftersom de har stängt ner inloggningen fram till den åttonde. Jag fick dock en del mejl från medlemmar som var lite sura för att folk som inte hade en egen blogg inte kunde delta. Därför tänkte jag lotta ut en till invite och allt som behövs är att du skriver en kommentar till det här blogginlägget. Fyll i ditt fulla namn och en korrekt e-postadress så att jag kan kontakta den som vinner. I meddelandet kan du skriva vad du vill. Lycka till…


Vinnaren blev kommentar #9. Random.org användes för att plocka fram siffran.

Publicerat av Viktor Berthilson

.

51 svar på ”Vinn en invite till Voddler!”

 1. I want Voddler…I want Voddler…(nynnar på Aaron Carters gamla dänga I want candy)

 2. Behöver Voddler för polisen har börjat hitta till min adress och jag behöver dumpa stashet nånstans.

 3. Hej!
  Kul att vi utan egen blogg får chans att vinna ett konto på voddler. Jag e en riktig filmtittare å ja hoppas att jag för en gångs skull kunde ha lite tur (har aldrig vunnit nått typ plus att ja åxå haft otur i kärlek) jaja….hur som helst så ska ja va med i denna tävlingen.

  Herrå /To-Be

 4. Jag skulle jätte gärna få! Jag har nästan inga filmer hemma! Hoppas de blir jag som vinner!
  PUSS OCH KRAM <3

 5. Tjoooh…. Skuwlle gena vilah ha ewn invihte! Det skuwlle vawh asnaijs ffö ah kollar mkt påw filwm^^ Tacksam ffö ewn invihte : D

 6. jag skulle också vilja ha en invite det skulle va skojs för jag vill gärna ha spotify 🙁 aja hör av dig 🙂

 7. Hellu!
  Jag skulle gärna vilja ha en invite!
  Det skulle vara otroligt kul 😀
  //Sara

 8. Hej!
  Jag vill ha en invite 😀
  Men chansen är rätt liten, och min tur är lite sliten .. ^^

 9. Många tankar..inget att skriva..räcker det med att jag tindrar med ögonen och ler…? 😀

 10. Jag älskar film, så en invite vore ganska fint, tack.
  Sen så har jag nyss fyllt år också så att :>

 11. Shiit pommer va fjårtis spammat det va här.. skräpvodler har fortfarande inte öppnat kl 17.30 den 8e men jag skulle kunna ta en invite iaf..

  dock till annan adres än vad jag uppget för inlägget,..

Kommentarer inaktiverade.