Om du använder Facebook så har du nog inte missat den nya layouten för profilsidorna som de har infört. En nyhet är den snabbare tillgången till de senast taggade bilderna på dig själv som syns i en rad av 5 nästan längst upp. Detta ger utrymme till att vara lite kreativ!

Ovanför ser ni vad jag gjorde på min profilsida. Det går givetvis att hitta på bra mycket roligare lösningar än den jag gjorde med någon halvtaskig bild på mig själv. Vill du göra ett eget försök börjar du med att klippa till en bild som är 485×68 pixlar stor. Dela sedan upp bilden i fem lika stora delar (97×68). Ladda upp bilderna och tagga dig själv i omvänd ordning (den bilden som ska vara längst till vänster taggar du alltså sist). Extra snyggt blir det om du lyckas matcha in bilderna med själva profilbilden också.

Publicerat av Viktor Berthilson

.

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. hah, detta mååste testas!

    Fast Nabil, det tar nog lite för lång tid om man ska Facerapa? Oftast har man ju bara några minuter på sig när det gäller Facerape..

  2. jag har försökt kämpa med detta och letat på internet som en blå dåre och du har räddat mig, tack för tipset!

Lämna en kommentar