Spelet som hypats till förbannelsen och som aldrig verkade komma. När 3dRealm kastade in handduken trodde nog de flesta att chanserna att få spela spelet var som bortblåsta. Men sen köpte Gearbox Software upp rättigheterna och lovade i höstas att de skulle färdigställa och släppa Duke Nukem Forever. Och det börjar faktiskt se ut som de är på väg att göra det. För första gången någonsin har ett relesedatum getts till spelet. Den 3 maj i år ska spelet finnas att köpa i USA och den 6 maj i reset av världen. Inte nog med det så har de även släppt en riktig trailer med bilder från själva spelet (game play).

Personligen trodde jag aldrig spelet skulle göras klart. När de släppte Duke Nukem: Manhattan Project kändes det som ett rent hån till oss som väntade.

Uppdatering: Inte helt oväntat har nu Gearbox gått ut med att spelet blir försenat. Dock berättar de det med en rolig video:

Publicerat av Viktor Berthilson

.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Jag var med redan på plattformstiden, d.v.s. 2d, med DN 1 och 2. Trean var en riktig revolution i klass med Doom. Om jag minns rätt så var det Wolfenstein 3D som var först med den nya typen av First Person Shooter-spel.

    Då måste jag bara köpa en ordentlig speldator för att kunna testa den nya utgåvan.

Lämna en kommentar