blog-post-img-160

Boondock Saints II: All Saints Day


Det tog tio år men tillslut kom den. Det trodde jag aldrig att den skulle göra om jag ska vara ärlig. Samtidigt som man är glad att den gjordes så har man ändå för höga förväntningar på den. Ett problem med att göra en uppföljare tio år efter originalet är att även skådespelarna är tio år äldre. Först trodde jag att en av bröderna spelades av någon annan skådis, kände inte igen honom. Men det är klart, på tio år har väl ett antal fredagkvällar med öl, ostbågar och hockey passerat.


Filmen funkar, den är långt ifrån lika cool som ettan var men den duger att se. Det finns värre skit där ute med andra ord. Gillar man ettan så är det bara att se den här också, finns inget skäl att inte göra det. Av slutet att döma så lär vi nog få se en tredje film också, förhoppningsvis dröjer det inte tio år till, för då går väl alla omkring med käpp och hörapparat.


Favoritcitatet:


”I am so fucking smart I make smart people feel fucking retarded.”

Eunice Bloom, Boondock Saints 2

Viktor Berthilson 81 posts

.

Inga kommentarer

Det finns inga kommentarer till det här inlägget. Bli den första att kommentera!

Skriv en kommentar

* Kommenterar granskas innan de visas offentligt på sidan.

Personal statement for university example,500 word essay in apa format,Essay writers for sale,Research paper search,Make resumes,Lord of the flies essay good vs evil,Basic essay format,Social work personal statement,How to start my personal statement,Reasons for knowing the identity of microorganisms,Introduction to research papers,Cv builder online,Free expository essays examples,Check my personal statement,Argumentative essay checklist,Term paper template,Online essay writer uk,Effects of smoking report,Evaluation essay topics medical,Personal essay topics college,Imperialism essay question,Argument essay sample,Individualism essay,Term paper writing service,High school homework,Writing reviews examples,Annotated bibliography multiple authors,A letter to apply for a job,Argumentative paper topics,How do u make a bibliography